Feestelijk genieten in stijl
Kerst vieren bij RJ
Diner of lunch
Er echt even van genieten met de familie rondom de Kerstdagen? Op 23, 24 en 25 december verzorgen wij voor u een complete middag of avond met een fantastisch 7-gangen Kerstdiner of 5-gangen Kerstlunch.
Reserveren
U kunt reserveren voor de volgende data:
Zaterdag 23 december
Zondag 24 december
Maandag 25 december
7-gangen Kerstdiner € 127
5-gangen Kerstlunch € 89
Het menu wordt geserveerd inclusief tafelwater, brood, koffie/thee.
Reserveren7-gangen Kerstdiner
Aperitief hapje
Blini met osetra kaviaar, creme fraiche en bieslook
Kaviaar proeverij
Losse oesters
Oesterproeverij
***
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van hollandse garnalen met een schuim van cocktailsaus
***
1e Voorgerecht
Carpaccio van eekhoorntjesbrood, mizuna, rucola, parmazaanse kaas, hazelnoot, ingelegde komkommer, vinaigrette van soja en truffel
***
2e Voorgerecht
Langoustine met verschillende bereidingen van wortel, saus van wortel, sinaasappel en gele curry
***
1e Tussengerecht
Gebakken tarbot met paddenstoelduxelle, gebakken paddenstoelen en een saus gemaakt van de kop van de tarbot
***
2e Tussengerecht (optie kaviaar*)
Tataki van wagyu met een mayonaise gemaakt van sesam en wasabi, sesamzaadjes en gebrande zilveruitjes
*optie kaviaar 2,5 gram supplement 10 euro
***
Hoofdgerecht
Anjou duif, pommes fondant, spruiten rode wijnsaus met jeneverbes
***
Pre dessert
Foie gras op een brioche toast, met appel, walnoot en saus van rode port
***
Kaas (als optie te bestellen)
Kaas van de kaaswagen
***
Dessert
Chocolademousse met zeewater en algenpoeder, vulling van gecondenseerde melk, mascarpone en hazelnoot. Daarbij geserveerd diverse structuren van zeewier
***
Friandises
Lekkers voor bij de koffie van de friandiseplank
5-gangen Kerstlunch
Amuse
Huisgemaakte bitterbal van hollandse garnalen met een schuim van cocktailsaus
***
1e Voorgerecht
Carpaccio van eekhoorntjesbrood, mizuna, rucola, parmazaanse kaas, hazelnoot, ingelegde komkommer, vinaigrette van soja en truffel
***
1e Tussengerecht
Gebakken tarbot met paddenstoelduxelle, gebakken paddenstoelen en een saus gemaakt van de kop van de tarbot
***
2e Tussengerecht (optie kaviaar*)
Tataki van wagyu met een mayonaise gemaakt van sesam en wasabi, sesamzaadjes en gebrande zilveruitjes
*optie kaviaar 2,5 gram supplement 10 euro
***
Hoofdgerecht
Anjou duif, pommes fondant, spruiten rode wijnsaus met jeneverbes
***
Kaas (als optie te bestellen)
Kaas van de kaaswagen
***
Dessert
Chocolademousse met zeewater en algenpoeder, vulling van gecondenseerde melk, mascarpone en hazelnoot. Daarbij geserveerd diverse structuren van zeewier
***
Friandises
Lekkers voor bij de koffie van de friandiseplank
Belangrijke informatie
Op dinsdag 26 december (2e Kerstdag) en woensdag 27 december zijn wij gesloten.
Wij houden graag rekening met u bij het bereiden van het menu. Laat u ons tijdig weten wat uw wensen of allergieën zijn, zodat wij een passend menu kunnen maken.
Tevens bieden wij diverse mooie non-alcoholisch wijnen, u kunt hiernaar vragen.
Betalen kan per pin of contant, wij accepteren geen creditkaart.